Projecten

2018/2019 De verloren zoon

Het koor Voice of Joy heeft in 2018 en 2019 het project “De verloren zoon” een aantal keren uitgevoerd. Dit is een project in de stijl van de Passion.

Het verhaal uit de bijbel wordt op een toegankelijke manier bij de mensen gebracht met liederen uit de popmuziek, Taizé, Sela enz. Soms worden er teksten opgemaakt die het verhaal vertellen en verbindende teksten geschreven.  Met een combo en lichteffecten ontstaat een prachtige voorstelling die veel mensen geraakt heeft. Juist omdat er veel herkenbare emoties en elementen in het verhaal zitten.

2023  Ruth

Voice of Joy heeft een begin gemaakt met het instuderen van liederen van een nieuw project en wel het verhaal van Ruth. Ook een verhaal waarin elementen zitten van vluchtelingenproblematiek, the will to survive, verlies , bitterheid, naastenliefde en een prachtig plot.

Het is de bedoeling dat dit op 13 en 14 april 2023 wordt uitgevoerd in de Vredeskerk in Katwijk. Mannelijke zangers zijn nog welkom om aan te sluiten en met elkaar op weg te gaan naar een prachtige indrukwekkende voorstelling!